ALMANCA A1 PROGRAMI

Categories: Almanca
Wishlist Share
Share Course
Page Link
Share On Social Media

About Program

6 haftalık süreç boyunca toplam 40 program ve 120 dakikalık bire bir konuşma seanslarından oluşur.

İlk 4 hafta, haftada 6 saat program, son 2 hafta ise haftada 8 saat program yapılacaktır. Almanca A1 seviyesi için gereken tüm dil bilgisi ve kelime haznesi aktarılacaktır. Her katılımcıya Goethe A1 sınavını geçme GARANTİSİ verilecektir.

Sertifika garantili program nedir ve koşulları nelerdir ?

Sertifika garantili program; katılımcının üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesine rağmen, sertifika alamaması durumunda sertifikayı alana kadar bir sonraki program döneminde açılacak programlara tekrar ücret ödemeksizin katılması ayrıcalığıdır. 

Hedeflere ulaşmak için katılımcıya düşen sorumluluklar nelerdir ?

  • Programlara asgari 34 saat katılmak. 

 

  • Günlük ödevlerin minimum %80 ‘ini yapmak (koordinatörlerimiz tarafından günlük olarak takip edilecek ve raporları günlük olarak katılımcılara sunulacaktır). 

 

  • Programın sonunda yapılacak ‘sınava hazırlık’ bölümüne istisnasız olarak %100 katılmak. 

 

“Sorumlulukların yerine getirilmesine rağmen yine de sınavda basarisiz olunursa, programın tekrarı ücretsiz olarak sağlanacaktır. “

Programlar hangi platform üzerinden yapılacak ?

Tüm programlar online olarak zoom platformu üzerinden yapılacaktır. Zoom platformunu daha önce kullanmamış katılımcılarımız için teknik destek tarafımızdan derslerden önce ücretsiz olarak sağlanacaktır. Konulere katılım için bilgisayar, tablet veya akıllı telefon kullanmak gereklidir. Bilgisayar ve tablet daha büyük ekrandan dersi takip etme kolaylığı sağlayacağından tercih sebebidir. 

Hangi öğrenme yöntemleri kullanılacak ?

  • Programlar Menschen A1 kitabı üzerinden işlenecektir.  
  • Programın başında ünite ile ilgili bilinmesi gereken gramer bilgileri uzmanlarca detaylıca anlatılacak ve ders sonrası notlar PDF olarak paylaşılacaktır.  
  • Uzmanlarımız ders esnasında tablet ve elektronik kalem ile kitabın üzerine notlar alacak ve ders bitiminde bunları siz kıymetli katılımcılarımız ile paylaşacaktır. 
  • Her dersin sonunda soru sorma seansı ile tüm sorular cevaplandıktan sonra ders sona erdirilecektir.  
  • Ödev ve sınav dökümanları dersten sonra elektronik ortamda gönderilecektir.  
  • Herr Gojayev ile yapılacak dil bilgisi ve Herr Beyazıt ile yapılacak yazım seansları hem A1 seviyesinde bilgi edinimi sağlarken hem de ilk haftadan itibaren sınavlara yönelik çalışma sunulmuş olacaktır. 

Neleri vadediyoruz ?

Kıymetli okur, kafanızdaki soru işaretlerinin farkındayız. Yoğun çalışan, kendine ve ailesine ayırdığı vakti kullanmak istemeyen tüm katılımcılar için Türkiye’deki en verimli programı nasıl oluşturabiliriz sorusuyla çıktığımız bu yolda, size “Gerçek anlamda temel Alman iş prensiplerine dayanan bir Almanca programı” vadediyoruz. Tüm geri bildirimlerinizin bizi geliştireceğinin farkındayız.

Temel Alman iş prensipleri nelerdir ?

Aceleye getirilmeyen, düzenli kontrol edilen fakat her bir dakikadan verim alınmasını sağlayan bir iş modeli:

Bu bağlamda siz hangi altyapıdan gelirseniz gelin, rahatlıkla anlayabileceğiniz basitlikte bir metod ile

  • konuları aktarma
  • aldığınız bilgileri unutmanıza fırsat vermeyecek sıklıkta günlük hayata ilişkin görevler
  • katılımı zorunlu konuşma seansları
  • kısa Kahoot değerlendirmeleri
  • gramer ve çeviri görevleri

2 haftada bir olan 4 aşamalı Goethe formatında deneme değerlendirmeleri ve program sonundaki Goethe örnekleri çözümü ve nokta atış tavsiyeler ile BAŞARI için gerekli her adımı atıyoruz.

Student Ratings & Reviews

No Review Yet
No Review Yet

Tüm önemli etkinlikler için anlık bildirimler almak ister misiniz?